Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vattnet gick denna förmiddag

När jag väntade Ebba så var det denna ”graviditets-veckodag” som vattnet gick på förmiddagen. Min mamma stannade hemma från jobbet med mig och sen lite senare for vi in till sjukhuset och bara kollade så allt var bra med bebisen och det var det.

Under dagen pysslade vi på i stallet och sen efter skolan kom K. Jag kommer ihåg att vi tog en prommis längs byavägen och hoppade och tjoade och försökte få igång några värkar men utan resultat. Vi var uppe ganska sent den kvällen då vi sålde en utav våra ponnyer. Sen vaknade jag kring tolv tiden utav en värk så kan inte ha hunnit sova länge och sen kommer jag ihåg att jag spydde på golvet nedanför sängen haha!

Jag väckte Krille och sen min mamma och dom satte sig och åt lite kvällsfika. Värkarna blev regelbundna väldigt snabbt och vi insåg att vi var tvungen att fara in till förlossningen som låg 5 mil bort. I bilen trodde jag att jag skulle skita ner mig haha! Vi kom iaf fram till förlossningen klockan två på natten och redan 21 minuter efter så var våran älskade dotter född ♥

8 dagar innan bf tittade denna lilla knubbis ut!

Hon var 51cm lång och vägde 3510g ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lovisa

  Du har säkert skrivit det någon gång, men visste ni om det var en tjej eller kille som skulle komma när Ebba föddes? 🙂

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

   Vi tog inte redan på det utan det fick bli en överraskning 🙂 Men kände på mig att det var en Ebba i magen :):)

 2. Ida

  Underbart att du delar med dig av detta! Jag spydde med när jag skulle föda min första, urk! 😉 jag slapp det andra gången. Hoppas du gör det med.

 3. idasmirakel

  Oj va snabbt! Fast 18 timmars förlossning går också rätt snabbt kändes det som 😉
  Heja heja lillebror friskt humör! 🙂

 4. Ella

  Haha precis som Tove trodde jag först också att du hade fött!! Men blev lite förvirrad när jag läste ”var våran älskade dotter född” vääänta lite nu var det inte en liten pojke som skulle komma haha men så läste jag om och läste rätt 🙂

stats