Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vecka 24♡

I fredags så gick vi in i vecka 24! Magen växer och nu känner jag mig verkligen gravid♡

Hur mår jag då?

Illamåendet har blivit mycket bättre, från att ha varit tvungen att stanna och kasta sig ur bilen fram och tillbaka från jobbet, och sprungit som värsta sprintlöparen på Icamaxi för att hinna in på kundtoaletten så har jag denna vecka bara kräkts en enda gång om än det var ordentligt! Det jobbigaste nu är visa lukter, igår då käkade vi tacos till middag och det blev kvar lite grann och när jag öppnade kylen i morse så fick jag snabbt stänga igen och hålla mig för att inte måsta springa på toa.. Men det blir bättre 🙂

Den här veckan har jag jobbat sex dagar i rad så jag har varit riktigt trött i både knopp och kropp när jag kommit hem på kvällarna, igår gick jag och la mig direkt efter att vi nattat Ebba och idag tänkte jag först gå och lägga mig halv tio men sambon tyckte att det var lite väl tidigt på en lördag! Han är så söt så går jag och sover så gör han det också♥

På onsdag blir det besök hos barnmorskan, då ska det lyssnas på lillebrors hjärta för första gången, läääängtar massor!

Nä nu måste jag sova haha, nattinatt ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats