Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vecka 39 (38+0)

 Idag är det fredag vilket betyder ny vecka, tänk att vi redan går in i vecka 39! Det känns som om det var nyss jag grinade av lycka när vi mötes utav det positiva testet, samtidigt som när man kollar tillbaka på alla magbilder det var ju för sjutton inte ens sommar då! Hur kan tiden gå så fort men samtidigt vara så lång?! Jag tror ibland att jag försöker inbilla mig att tiden gått fortare än vad den egentligen har gjort när jag tänker tillbaka på allt kräkande!

Hur mår jag då?

Förutom min rygg som jag är så less att klaga på så mår jag bra, visst det är klart jag känner mig väl inte sådär super smidig men jag är inte kräk less på att vara gravid, utan jag trivs ganska bra med att vara så här rund♥ Det är så skönt nu när jag inte kräks längre, visst börjar jag må illa om jag äter för mycket, och pommes och chips är inte äns att tänka på det skulle komma upp på en gång! Det jobbigaste nu är denna halsbrännan som jag får på kvällarna och sen saknar jag min skönhetssömn men det är väl lika bra att inte längta efter den allt för mycket nu när vi snart har en liten här haha 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats