Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

VILKEN DAG☀

Igår jobbade jag veckans sjätte arbetsdag! Min sista långa arbetsvecka på väldigt länge då jag har bestämt mig för att gå ner lite i tid från min 100% tjänst. Jag vill och behöver ha mer tid för familjen ♥♥♥

Veckan som gått har bestått utav en massa jobb, kvällsöppet ena dagen, middag med mina underbara kollegor, bilköp, stallet mm mm.


Denna söndag har verkligen varit hel mysig! Sixten slog upp sina två blå lite väl tidigt men då var vi klara och ute redan halv tio. Vi har spenderat jag vet inte hur många timmar ute idag.. På morgonen tog vi en promenad och sen gungade vi och cyklade. Sen gick Ebba till några kompisar och jag och Sixten hängde med min svägerska och hennes döttrar i traktorn för att utfodra kossorna. Vi stannade även till vid bya-huset för lite lek innan vi sen lunchade ihop tills barnen var så trötta  ツ

Då packade jag och mina barn in oss i min nya bil, Sixten somnade bums precis enligt planen. När vi kom fram till stallet så lyfte jag bara över han i vagnen medan vi mockade och gjorde iordning Muffin för ett ridpass.

Vi blev även bortskämda med middag hos mina föräldrar där vi spenderade resten av kvällen♥

Nu vill jag bara att klockan ska gå så jag får hem sambon från helgens sista arbetspass! I morgon är vi äntligen lediga tillsammans♡

DSC_0006 Suddig bild men dom här två glänste på ridbanan tidigare idag♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats