Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

VIMPLAR VAR DET HÄR…

Jag fick så många frågor när jag postade denna bild på min Instagram, den passar inte riktigt in här då den är i Instagram format och suddig. Bättre bild på S rum kommer då det har dykt upp lite nytt där inne under dom senaste dagarna 🙂

Vimplarna och Vimpeln kommer från Lagerhaus – Tavlan kommer från Miniwilla – Texten Sixten kommer från Vinylahem och Trianglarna kommer från Favoritdekor . Bolibompa huvudet som syns är en stol som vi haft sen vi var små, bättre bild på den kommer  🙂

Vimplarna var  TIO METER lilla chocken jag fick när jag öppnade paketet! Det är då färgglatt i hela Sigges tak nu!

IMG_6331

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats