Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

VINST HOS ICANIWILL

Dagarna springer verkligen iväg!

I Måndags jobbade jag 9-17, och sen blev det bara hem en snabbis för att sen åka vidare på föräldramöte på Ebbas skola. Sen på kvällen kröp vi ner i soffan och slog på Netflix och fann en ny serie som heter ”The 100”. Vi fastnade direkt och igår kväll så fort vi nattat barnen så såg vi tre avsnitt innan det var dax för sängen. Har ni Netflix så rekommenderar jag verkligen denna!

Idag jobbar jag 11-19 och sen blir det middag med tjejerna från jobbet!

Jag hade turen att vinna en valfri produkt hos ICANIWILL för ett par dagar sedan på deras Instagram, och jag valde dessa ursnygga tränings tights! Bild på kommer 🙂

DSC_0130

Idag får datorn hänga med till jobbet så jag kan knåpa ihop lite inlägg under lunchen, jag har så mycket fint att visa er♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Vi har också kollat klart första nu och som du säger synd att man måste vänta på tvåan nu 😛

stats