Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

ZUMBA


Mitt favorit objektiv (det enda jag använder mig utav) har blivit alldeles suddigt, därför är det tomt både här och på Instagram. Jag har tänkt och lämna in det i veckan så hoppas dom gör någonting åt det.. Jag har som ingen inspiration utan bilder :/


Idag vaknade jag upp med en ny känsla i kroppen, igår var nämligen jag och Ebba på Zumba med min mamma. Det var första gången någonsin jag utförde någon typ av dans och det känns i kroppen. Det var riktigt kul så nästa vecka kör vi igen 🙂

Gårdagen var en utav dom mysigaste på länge, först chockade barnen oss med sovmorgon till 9:30!! Jag fick kolla många gånger på klockan innan jag sen kunde säga till K att den var halv tio, men han trodde inte på mig haha.

Medan S låg och knorrade i sängen så hoppade jag i duschen och sen gjorde vi go frukost. Efter lek och fixande här hemma så gjorde vi en pannkakssmet och sen sov S lunch och Ebba gick till en kompis. Jag och K låg bara i soffan framför en film tills S bestämd sig för att vakna, oftast gör man alltid någon nytta så det var så skönt att bara ta det lugnt.

Strax innan fyra så for vi till mina föräldrar och stallet där vi blev bjudna på en jätte god middag och toscaäppelpaj till efterrätt. Sen fixade vi i stallet och efter det for vi på Zumba!

Idag har vi ingenting planerat mer än att jag och Ebba ska iväg och rida 🙂

DSC_0146

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats